Herre smykker

Her på siden finder du unikke herre smykker til den moderne mand. Smykker til mænd er blevet meget moderne, og mange mænd bruger et smykke til at symbolisere personlighed og smykker kan virkelig give mandens udseende et skub i den maskuline retning. Mænd i alle aldre bruger smykker i dag. Smykker til mænd er et friskt pust, og trend til herremoden og den mandlige stil. Det at vise sig med herresmykker er blevet en livsstil blandt mange unge såvel som ældre mænd. Vores herre smykker er lavet af gode materialer, og er høj kvalitet. Vi bruger kun 925 sterling sølv, og 585 karat guld eller højere.  Alle smykker er håndlavet, og designet på eget værksted i Danmark. Finder du ikke det smykke du søger her på siden, er du velkommen til at kontakte osså kan vi sammen designe det perfekte smykke netop til dig. Se mere om personligt design her.

  • Tilføj til kurv Details
  • Tilføj til kurv Details

Smykker til mænd

Indenfor de seneste år er herresmykker blevet mere populære, og siden 70’ernes rock and roll-stil er det blevet utrolig populært for mænd at gå med smykker. Det giver ganske god mening, at smykker ikke længere er forbeholdt kvinder. Nu om dage er smykker meget mere end blot accessories til tøjet. Smykker er med til at fremhæve din personlighed samt din personlige stil. Derfor er smykker blevet en måde at udtrykke sig selv, og mænd i alle aldre bruger smykker. Et smykke bør derfor være personligt og have en høj kvalitet, så du er sikker på at få et smykke, der kan holde længe, er behageligt at benytte, og som passer til dig.

 

Håndlavede herresmykker i høj kvalitet

Alle vores smykker er håndlavede, og de udarbejdes kun i ægte metaller. Du er derfor altid sikker på at få smykker af høj kvalitet, når du køber dit smykke gennem os. Alle vores smykker er unikke, og vi kan designe smykket helt personligt til dig. Når vi producerer smykker, gøres det altid fra bunden, og vi kan derfor tilpasse det til dine specifikationer. Ved at producere smykkerne i ægte metal er du sikker på, at smykkerne kan holde sig pæne i lang tid, og du undgår at få allergiske reaktioner af smykket.

Da vores smykker til mænd er håndlavede, er du sikker på, at de er behagelige at bære. De fleste har prøvet at bruge smykker, der enten gav allergiske reaktioner, eller som bare sad forkert på kroppen. Ligegyldig hvor pænt et smykke er, er det ikke meget værd, hvis det er ubehageligt at benytte. Hvis smykket er ubehageligt at bruge, ender det ofte bare i skuffen og ser meget sjældent dagens lys. Et godt smykke er et smykke, der ikke irriterer, og hvis du ikke selv bemærker, hvor det sidder, så sidder det helt perfekt. Med et af vores håndlavede smykker er du sikker på, at smykket sidder behageligt.

 

Herresmykker til alle lejligheder

Når du køber et herresmykke, kan du få det smykke, der passer lige til dig. Ønsker du et smykke, der kan bruges hver dag, eller vil du bare gerne have et smykke, du kan bruge til finere lejligheder? Vi har herresmykker til alle lejligheder, og hvis du får designet et personligt smykke, er du 100% sikker på, at smykket passer til dine behov. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilket smykke du ønsker, kan et personligt smykke også være en god løsning. Vi tager en dialog med dig, hvorefter vi i fællesskab finder det smykkedesign, der passer til dig. Prisen aftales altid, inden vi begynder at arbejde på smykket, så der kommer ingen overraskelser med hensyn til prisen.

 

Få et herresmykke for livet

Uanset hvad du skal bruge dit smykke til – om det er til en vielse eller bare til at se smart ud i hverdagen – så er du sikker på at få et smykke, der passer til dig og dine præferencer, hvis du køber et smykke gennem os. Hvis du gerne vil vide mere om vores smykker, er du velkommen til at kontakte os på vores telefon 40 51 96 18 eller på vores mail Decorojewellery@gmail.com. Vi står klar til at hjælpe med alle smykkerelaterede henvendelser alle hverdage fra 16 til 18.