Dame smykker

Her finder du de smukkeste dame smykker. Alle smykker er håndlavede, og har et helt unikt særpræg. Vores dame smykker henvender sig til de fleste kvinder. Vi har et blandet sortiment af elegante, smarte, eksklusive og stilfulde smykker. Vi har smykker til fest og hverdag. Men også mere detaljerede og moderne smykker. Blandt dame smykkerne finder du bl.a. halskæder, ringe og øreringe. Der er derfor god sandsynlighed for at du kan finde et smykke, der passer lige præcis til dig. Men finder du ikke det du søger her, så kontakt os, og så kan vi sammen designe dit drømme smykke. Du kan se mere om at designe dit eget smykke her. Alle vores smykker er lavet af gode materialer, og er høj kvalitet. Vi bruger kun 925 sterling sølv, og 585 karat guld eller højere.  Alle smykker er håndlavet, og designet på eget værksted i Danmark, hvilket gør kvaliteten ekstra høj.

 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • BANKET HJERTE

  595,00 DKK
  Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • ENGEL

  1.195,00 DKK
  Tilføj til kurv Details
 • ENGEL FG

  1.295,00 DKK
  Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details
 • Tilføj til kurv Details

Smykker til damer

Vi mennesker har altid været fascineret af smykker, og denne fascination kan spores helt tilbage til for 6.000 år siden, hvor de ældste metalsmykker stammer fra. Siden den tid har vi altid gået med smykker. Smykkernes formål har varieret gennem tiderne, hvor de både har tjent religiøse, magiske og samfundsmæssige formål. Nu om dage bruges smykker ofte til at fremhæve vores personlighed samt personlige stil. Smykker er derfor meget mere end blot accessories; det er en måde at vise omverdenen, hvem du er, og hvilken stil du har. Derfor skal et smykke også være behageligt at bære, have høj kvalitet og passe til dig. Heldigvis lever vores smykker op til disse krav, da de er håndlavede, og de er alle sammen unikke.

 

Kun håndlavede kvindesmykker

Alle vores smykker er håndlavede, og derfor er de alle sammen unikke. Vi bruger kun ægte metaller, når vi producerer vores smykker. Dette er med til at sikre, at smykket holder sig pænt og ikke giver allergiske reaktioner. Vores håndlavede smykker til kvinder er lavet med kærlighed, så der er lagt meget arbejde i hvert smykke. Ingen af vores smykker er identiske, og de har ofte nogle helt unikke detaljer. Derfor er du garanteret, at ingen andre ejer det samme smykke som dig. Smykket skal selvfølgelig også sidde rigtigt. Selv de pæneste smykker ender i smykkeskuffen, hvis de irriterer dig. Vores håndlavede smykker er lavet af professionelle guldsmede og smykkedesignere, og derfor er du sikker på, at vores smykker altid sidder rigtigt.

 

Smykker til alle behov

Vi har et stort udvalg af håndlavede smykker til kvinder. Derfor skulle der gerne være smykker til alle behov. Har du brug for et ekstra fint smykke, som du kan tage på til særlige lejligheder, eller har du mere brug for et hverdagssmykke, der ikke er for prangende? Du har mulighed for at få et smykke, der passer til lige netop det, du har brug for, gennem os. Hvis du ikke kan finde det, du søger, i vores udvalg, har du altid mulighed for at få lavet et personligt smykke. Med et personligt smykke tager vi en snak om dine ønsker og dine behov i forhold til smykket. Herefter laver vi i fællesskab et smykkedesign, der er helt unikt, og som passer lige til dig.

Personlige smykker er specielt populære i forbindelse med vielser. Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er at have den rigtige vielsesring. Du skal trods alt gå med denne ring resten af dit liv. Derfor kan denne ring designes, så den passer 100% til dig og din partner.

 

Vil du vide mere om vores smykker?

Hvis du er interesseret i at få et personligt smykke, kan du kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Hvis du ønsker at vide mere om vores smykkeudvalg eller vores personlige smykker, er du også velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres via telefon 40 51 96 18 eller gennem vores mail decorojewellery@gmail.com . Vi står klar til at hjælpe dig med alle smykkerelaterede henvendelser alle hverdage fra 16 til 18.

 

Bliv klar til at få et unikt smykke – find dit smykke her eller kontakt os allerede i dag.