FORTRYDELSESRET OG RETURNERING

Når du handler hos Decóro har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesperioden gælder fra den dag, du modtager varen. Du kan returnere varen til vores webshop. Her skal du blot udskrive vores standard fortrydelsesformular, som du finder her og send den sammen med varen til:

DECÓRO Webshop
Sportsvej 2
7470 Karup J

Fortæl os om produktet, årsagen til returnering, adresse mv.
Når du sender varen tilbage til webshoppen, og vi har modtaget den, vil du modtage en mail om det videre forløb.

INFORMATION OM FORTRYDELSESRET

For at udøve fortrydelsesretten skal du, inden 14 dage fra modtagelse, meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale pr brev: DECÓRO Webshop, Sportsvej 2, 7470 Karup J eller pr. e-mail: decorojewellery@gmail.com

Du kan også benytte vores standardfortrydelsesformular, som kan downloades her
Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom. Gør du dette, vil du selv skulle afholde retur omkostningerne.

Du skal returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden de 14 dage er udløbet.

Ekspeditionen fremmes, hvis du vedlægger information i returpakken – eksempelvis en kopi af følgeseddel/faktura, ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå.

Du står selv for at afholde udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen indtil den er leveret til webshoppen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af værdiforringelse, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Vær opmærksom på, at leveringsomkostningerne ikke refunderes som følge af delvis fortrydelse af enkelte varer af det samlede køb.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. Dette vil sige, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

BEMÆRK! VI MODTAGER IKKE PAKKER SENDT. PR. EFTERKRAV.