Dit Design Smykke 

 Dit design, er det smykke du selv designer i samarbejde med os. Det er et personligt smykke der kun findes et af.
Det er håndlavet af vores guldsmed i kun ét unikt eksemplar.
Hvis du ikke finder lige det smykke du ønsker dig under vores smykke sider, kan vi lave dit eget personligt designet smykke på bestilling. Det kan være med udgangspunkt i en særlig sten eller perle, som du enten selv har eller finder hos os. Gammelt guld kan også smeltes, og genskabes til et nyt, og spændende design. Med en personlig dialog, og med fokus på dine ønsker, finder vi i fællesskab et bud på det perfekte og unikke smykke til lige præcis dig. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser, for hvad der kan lade sig gøre med dit design smykke. Prisen på dit personlige design smykke aftales altid inden vi går igang.

Et personligt designet smykke kan også laves med en personlig gravering.

Forlovelses & Vielsesringe

Vi ved hvor vigtigt det er at vælge rigtigt, når du/I køber en vielses- eller forlovelsesring, der skal holde resten af livet. Derfor kan I hos os selv være med til at designe, hver eneste lille detalje på jeres vielseringe. Så går du/I med ønsket om en forlovelsesring, eller vielsesring med en helt personlig detalje. Eller bare drømmen om at i selv har designet jeres vielsesringe.
kontakt os og fortæl os om jeres drømme. Sammen finder vi frem til de helt rigtige ringe til en god pris.

Kontakt os, hvis du er interesseret i dit eget personlige design.
Se evt. nogen af vores personlig designet smykker på vores Instagram.

Dit design smykke

Skal du giftes eller drømmer du bare om et personligt smykke, så tøv ikke med at skriv til mig i formularen nedenunder eller ring til mig på tlf: 40 51 96 18.